berichten

 


Door corona hebben wij als Bestuur anderhalf  jaar uitgekeken naar een nieuwe muzikale start met u allen en de musici in de Man. We vangen het seizoen 2021-2022 in september aan met de vier vanwege de coronamaatregelen in het vorige seizoen  uitgestelde concerten, zodat we maar  liefst 10 concerten met zeer bekende musici in dit jaarboekje kunnen aankondigen.

De eerste van de vier inhaalconcerten is op 5 september met de beroemde harpiste Lavinia Meijer. Daarna volgen kort op elkaar het Storioni Pianotrio op 12 september, de tenor Peter Gijsbertsen met Roger Braun op 26 september, piano en het Brisk Blokfluit Kwartet met de organist Laurens de Man op het orgel in de Dorpskerk op 3 oktober.

We starten de zes concerten van het seizoen 2021-2022 op 10 oktober met de pianiste Daria van den Bercken. Vervolgens het Dudok Strijkkwartet op 21 november, het Vermeer Pianotrio op 16 januari 2022, het Calefax Reed Quintet op 13 februari, de tenor Raoul Steffani met de bekende blokfluitiste Lucie Horsch aan de piano op 20 maart en Julian Schneemann and Friends met interessante wereldmuziek als slotconcert op 24 april.

Om de concerten op 5 en 12 september te laten plaatsvinden, moeten de RIVM maatregelen nageleefd worden, dat betekent, dat U een ID bewijs, een smartphone met Corona Checkapp of het Gele boekje of vaccinatiecertificaat of een negatieve PCR test bij U moet hebben.

Met dit mooie en wel zeer uitgebreide programma wens ik U namens het SCW-bestuur veel luisterplezier toe.

Henk Compter, voorzitter

 

Bericht in de Brielsche Courant van woensdag 23 januari 2019


Voorzitter

DSC04427

DSC04411r

 

 

 

 

 

 

.

Er is een tijd van komen en gaan. Jaap Kruisman heeft daarom na 33 jaar de voorzittershamer overgedragen aan Elly Christ-Hazelhof. We hebben hem op gepaste wijze bedankt voor zijn jarenlange voorzitterschap en voor de onnavolgbare wijze van de concertaankondigingen voorafgaand aan de optredens!

(5 juli 2016)